Mingel från mässan

AGRITECHNICA. Nu är snart den första mässdagen slut. Under dagen har vi stött på en hel del svenskar i mässgångarna.

– Det är alltid roligt att titta på sådant som inte finns hemma, säger Fredrik Henrysson, växtodlare från Mjölby.– Jag ville åka hit för att det är världens största lantbruksmässa. Är man nyfiken är det bra att vara här, säger Henrik Båvius från Mjölby. – Jag är här för att ta temperaturen på marknaden, säger Tarra Nilsson, som jobbar med reklamationer på Lantmännen Maskin. – Det är en väldigt välordnad mässa. Det är alltid trevligt här! säger Anders Kviske, ansvarig för orderfunktioner på Lantmännen Maskin. Spannmålsodlaren Tobias Andersson tillsammans med Leif Lind och Micke Broberg. De är på mässan för att titta på Fendt:s nya traktor. – Det är en trevlig mässa med mycket att titta på, säger Magnus Engblom som jobbar på Agco finans.

Allt fler och fler svenskar åker till Agritechnica. Kanske är man nyfiken på de senaste nyheterna, man vill vara med där det händer, man vill spana av marknaden och konkurrensen eller så vill man bara ha en rolig resa. Det är en stor och häftigt mässa som erbjuder i princip allt man kan önska sig som maskinintresserad.

Maskingruppen är på plats med ett helt gäng säljare. De uppskattar mässan och gillar särskilt Kvernelands nya plog. Från vänster: Johan Dahlqvist Eslöv, Lars Ring Ängelholm, Jörgen Nilsson Falkenberg, Martin Appelkvist Färjestaden och Carl Andersson Eslöv.

 

Carolina Wahlberg
Carolina Wahlberg
Tel: 019-16 61 35
E-post: carolina@ja.se

 

Artikeln publicerades söndag den 08 november 2015

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste