Anders Anderssons tecknar avtal med Case IH

Återförsäljaren Anders Anderssons Maskin har skrivit avtal med Case IH. I samband med detta breddas även företagets säljområde till att, utöver södra delarna av Jönköpings län, även sträcka sig in i nordvästra delen av Kronobergs län.

– Vi har en stark framtidstro för svenskt lantbruk och ser det här som ett strategiskt viktigt beslut för att ytterligare stärka vår position och närvaro på marknaden i vårt område, säger Anders Andersson, vd på Anderssons Maskin, i ett pressmeddelande.

Företagets verksamhet drivs från anläggningen i Värnamo, där man framöver kommer erbjuda service till både Case IH och New Holland.

– Vi ser det som en självklarhet och en tydlig signal att vi även fortsättningsvis tar ansvar för alla Case IH och New Holland produkter som finns på marknaden i vårt område, säger Johan Andersson, eftermarknadsansvarig.

Rörande försäljningen riktar man dock enbart in sig på Case IH. Nu sätter företaget blickarna framåt.

– Inga omedelbara förändringar är planerade, men vi utesluter inte att en personalförstärkning på såväl försäljning som eftermarknadssidan kommer att krävas inom en snar framtid, avslutar Rickard Andersson, försäljningsansvarig.

Vilhelm Ektander
Vilhelm Ektander
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 24 mars 2016

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste