Anders Anderssons tecknar avtal med Case IH

Återförsäljaren Anders Anderssons Maskin har skrivit avtal med Case IH. I samband med detta breddas även företagets säljområde till att, utöver södra delarna av Jönköpings län, även sträcka sig in i nordvästra delen av Kronobergs län.

– Vi har en stark framtidstro för svenskt lantbruk och ser det här som ett strategiskt viktigt beslut för att ytterligare stärka vår position och närvaro på marknaden i vårt område, säger Anders Andersson, vd på Anderssons Maskin, i ett pressmeddelande.

Företagets verksamhet drivs från anläggningen i Värnamo, där man framöver kommer erbjuda service till både Case IH och New Holland.

– Vi ser det som en självklarhet och en tydlig signal att vi även fortsättningsvis tar ansvar för alla Case IH och New Holland produkter som finns på marknaden i vårt område, säger Johan Andersson, eftermarknadsansvarig.

Rörande försäljningen riktar man dock enbart in sig på Case IH. Nu sätter företaget blickarna framåt.

– Inga omedelbara förändringar är planerade, men vi utesluter inte att en personalförstärkning på såväl försäljning som eftermarknadssidan kommer att krävas inom en snar framtid, avslutar Rickard Andersson, försäljningsansvarig.

Vilhelm Ektander
Vilhelm Ektander
Tel: 070 – 092 20 02
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 24 mars 2016

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Nya landsbygdsministern behöver tillföra tillit och dialog

En ny landsbygdsminister är på plats med uppdraget att jobba vidare med livsmedelsstrategin. När jag frågar mina medlemmar, lantbrukare och livsmedelsföretagen om de hittills har upplevt effekter och resultat från livsmedelsstrategin blir svaret att det har gått åt motsatt håll. Vad är det för fel som sker på vägen? I många fall är de uppsatta målen till branschens fördel. Men administration och byråkrati försvårar, kontrollavgifterna ökar och tilliten är mindre eller i princip noll enligt de lantbrukarne och företag som jag för dialog med.

Kommentera