Anders Anderssons tecknar avtal med Case IH

Återförsäljaren Anders Anderssons Maskin har skrivit avtal med Case IH. I samband med detta breddas även företagets säljområde till att, utöver södra delarna av Jönköpings län, även sträcka sig in i nordvästra delen av Kronobergs län.

– Vi har en stark framtidstro för svenskt lantbruk och ser det här som ett strategiskt viktigt beslut för att ytterligare stärka vår position och närvaro på marknaden i vårt område, säger Anders Andersson, vd på Anderssons Maskin, i ett pressmeddelande.

Företagets verksamhet drivs från anläggningen i Värnamo, där man framöver kommer erbjuda service till både Case IH och New Holland.

– Vi ser det som en självklarhet och en tydlig signal att vi även fortsättningsvis tar ansvar för alla Case IH och New Holland produkter som finns på marknaden i vårt område, säger Johan Andersson, eftermarknadsansvarig.

Rörande försäljningen riktar man dock enbart in sig på Case IH. Nu sätter företaget blickarna framåt.

– Inga omedelbara förändringar är planerade, men vi utesluter inte att en personalförstärkning på såväl försäljning som eftermarknadssidan kommer att krävas inom en snar framtid, avslutar Rickard Andersson, försäljningsansvarig.

Vilhelm Ektander
Vilhelm Ektander
Tel: 070 – 092 20 02
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 24 mars 2016

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Nu våras det för lantbruket

Krönika: Äntligen har våren kommit! Ett säkert vårtecken är att det nu är full fart ute på fälten. Hur är det möjligt att alla som har mark att bruka blir som små spralliga barn på julafton, så fort de ser den förste som ger sig ut på sina fält? Det tycker jag är härligt, för äntligen lever landsbygden igen! Det som däremot dämpar vårkänslan är det pågående kriget i Ukraina och de ännu större prisstegringar som skett sedan sist ni läste mina ord. Tänk om vi vetat då att det värsta ännu inte hänt.

 

Kommentera

Hur kommer det sig att det ofta är djur precis överallt?

Krönika: Jag har under mina ändå ganska få år i branschen (jag vet ju väldigt många som hållit på med lantbruk längre än vad jag har levt…) börjat snickra på en mental checklista inför stallbygge. Oron i världen gör ju som alla vet att prisläget är otroligt ovisst. Det jag har att komma med som framtidsspaning om just det, är ingenting som inte andra vet mycket bättre. Därför tänkte jag skriva ner min lilla checklista istället.

 

Kommentera