Ny servicepartner i Skåne

Swedish Agro Machinery fortsätter sin etablering runt om i landet. Nu senast genom ett nytt samarbetsavtal med TG Maskinteknik utanför Ängelholm i Skåne. 

TG Maskintekniks delägare Christian Böcker ser fram emot det nya samarbetet med Swedish Agro Machinery. Foto: Swedish Agro Machinery

I och med det nya avtalet blir TG Maskinteknik (TGM) auktoriserad servicepartner för Claas i nordvästra Skåne. Deras uppgifter kommer bland annat vara att iordningställa maskiner inför leverans, sälja reservdelar samt göra reperationer och service.

– Teamet hos TGM visar stort engagemang så vi hoppas att vi kommer att få många spännande service-år tillsammans, säger Mats Ingemarsson som är regionchef för område syd i Swedish Agro Machinery, i ett pressmeddelande.

Bakom familjeföretaget TG Maskinteknik står Christian och Jessica Böcker på Tvängstofta Gård utanför Ängelholm. 2009 startade de företaget, först som fältservice för att sedan investera i en egen verkstad. I dag jobbar fyra personer i firman.

Nu arbetar man för att få till ett bra lager av reservdelar till Claas-maskiner. När allt är klart ska det finnas runt 1 100 delar på lager.

– Avtalet med Swedish Agro Machinery var ett naturligt steg i företagets utveckling. Vi ser fram emot detta samarbete. Vi är flexibla och engagerade och Claas-kunderna i nordvästra Skåne kan förvänta sig den bästa servicen eftersom vi har många års erfarenhet i branschen, säger Christian Böcker.

Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 08 juni 2017

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste