Han blir ny koncernchef

Mats Båverud är Väderstads nya koncernchef för Väderstadkoncernen. 

Mats Båverud är ny koncernchef för Väderstadkoncernen. Foto: Väderstad

Tidigare har Mats Båverud varit kvalitets- och utvecklingschef på Väderstad AB. Han har också varit ansvarig för Vaderstad Industries Inc, tidigare Seed Hawk Inc. i Kanada. I och med sin nya tjänst som koncernchef blir han ordförande i styrelsen för Vaderstad Industries Inc, Väderstad AB och Svensk Presshärdning AB. I övrigt kommer dessa företag att ha sin nuvarande ledning kvar.

Koncernen Väderstad Holding AB består av Väderstad AB, Väderstad Industries Inc. (SeedHawk), Väderstad Farm AB och Svensk Presshärdning AB.

– Vi ser ett allt större behov av och nytta med en allt mera utvecklad samordning och en mera likriktad ledning av de företag som ingår i Väderstadkoncernen. Vår ambition är att fortsätta skapa en växande och allt mera slagkraftig företagsgrupp som erbjuder lantbruket allt mera konkurrenskraftiga och högeffektiva maskiner och metoder på allt flera områden i världen, säger Crister Stark, styrelseordförande Väderstad Holding AB, i ett pressmeddelande.

Familjen Stark kommer fortsättningsvis att delta i det fortsatta styrelsearbetet i de olika företagen och Crister Stark är kvar som styrelseordförande i Väderstad Holding AB. 

Carolina Wahlberg
Carolina Wahlberg
Tel: 019-16 61 35
E-post: carolina@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 09 januari 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste