New Holland avslöjar nytt samarbete

Traktortillverkaren ingår ett samarbete med The Climate Corporation för datadelning i realtid.

Det nya samarbetet ska möjliggöra datadelning i realtid. Foto: New Holland

New Holland Agriculture och Monsanto Companys dotterbolag, The Climate Corporation, har tillkännagivit ett nytt partnerskap. Tanken med samarbetet är att utveckla och utvidga en portfölj av datadelningsmöjligheter för att hjälpa lantbrukare med visualisering av kartor och beslutsfattande i realtid. Detta skriver New Holland Agricultural i ett pressmeddelande.

Unika funktioner

Avtalet ger New Holland Agricultural möjligheten att erbjuda sina kunder en tvåvägs datadelning mellan sitt eget system för precisionsjordbruk, PLM och The Climate Corporations digitala lantbruksplattform Climate FieldView. Det kommer ge kunderna unika funktioner som kan delas mellan de två plattformarna

Finjustera arbetet

Integrationen med Climate FieldView erbjuder en av de mest omfattande datauppsättningarna hittills, denna nya nivå av realtidskommunikation hjälper lantbruksföretag att finjustera arbetet i fält för att ytterligare förbättra sina befintliga maskinparkers produktivitet och effektivitet.

– New Hollands partnerskap med The Climate Corporation kommer att ge våra kunder ett kraftfullt verktyg för att driva fram produktivitet, effektivitet och lönsamhet i sina företag, säger Carlo Lambro, New Holland Agricultures varumärkeschef.  

Förebyggande support

Förutom fördelarna i fält ska systemet utvecklas för att ge extra verktyg till de New Holland-återförsäljare som erbjuder Climate FieldView för att på ett förebyggande sätt kunna ge support till sina kunder. Kunder som använder Climate FieldView som tillhandahålls via New Holland-återförsäljare kan se fram emot ytterligare funktioner i Climate FieldView Cab-applikationen under 2018.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-683 94 62
E-post: bjorn.s@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 08 februari 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Nya landsbygdsministern behöver tillföra tillit och dialog

En ny landsbygdsminister är på plats med uppdraget att jobba vidare med livsmedelsstrategin. När jag frågar mina medlemmar, lantbrukare och livsmedelsföretagen om de hittills har upplevt effekter och resultat från livsmedelsstrategin blir svaret att det har gått åt motsatt håll. Vad är det för fel som sker på vägen? I många fall är de uppsatta målen till branschens fördel. Men administration och byråkrati försvårar, kontrollavgifterna ökar och tilliten är mindre eller i princip noll enligt de lantbrukarne och företag som jag för dialog med.

Kommentera