Snart är Scantrucks bygge klart

Nu återstår bara ett par månader innan Scantruck och Söderberg & Haak kan flytta in i sin nybyggda anläggning i Rosersberg.

Scantruck och Söderberg & Haaks gemensamma anläggning i Rosersberg norr om Stockholm håller på att ta form. Nu återstår bara ett par månaders arbete innan inflyttningen kan starta i mitten av mars. I början av maj utlovas invigning.    Foto: Ann-louise Larsson

De två maskinhandlarna Scantruck och Söderberg & Haak bestämde sig under förra året att göra gemensam sak och flytta in i en nybyggd anläggning på 3 000 kvadratmeter i Rosersberg, norr om Stockholm. I början av sommaren sattes skoporna i marken och i höstas restes stommen till den nya anläggningen. Scantruck kommer att ha en verkstad med tre portar, reservdels­lager samt kontors- och personalutrymmen. Söderberg & Haak kommer att ha en verkstad med fyra portar samt personal- och kontorsutrymmen och reservdelslager. Gemensamt kommer man utnyttja utställningshall och spolhall.När Entreprenadaktuellt hälsar på i slutet av januari pågår ihärdigt arbete invändigt för att iordningsställa verkstad, showroom, kontors- och personalutrymmen. Traversen har kommit på plats och väggarna har målats i en del av fastigheten.

– Vi flyttar in den 25 mars och Söderberg & Haak drygt en vecka tidigare, säger Anker Lemvig, Sverige-chef på Scantruck när han visar runt i de nya lokalerna.

Invigningen kommer att ske i början av sommaren.

– Vi planerar att ha invigning för vår anläggning den tredje maj, säger Anker Lemvig.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@ja.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 06 mars 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste