Hushållningssällskapen Skaraborg och Väst utökar

Till följd av en tydlig efterfrågan på tjänster utökar nu de två Hushållningssällskapen och söker flera nya medarbetare inom olika områden.

Hushållningssällskapen runt Vänern utökar och söker nya medarbetare. Foto: Mostphotos

De senaste åren har samarbetet mellan Hushållningssällskapen runt Vänern utvecklats mycket. Den 1 maj tog Hushållningssällskapet Skaraborg över rådgivnings- och konsultverksamheten i Värmland, men verksamheten är kvar på kontoret i Karlstad som tidigare. På de tre kontoren i Skara, Karlstad och Vänersborg finns totalt 85 anställda, vilket man nu vill utöka till närmare 100.

– Vi har moderniserat och effektiviserat vår administration och förbättrat vårt resultat rejält. Med det nya samarbetet kan vi erbjuda våra kunder helhetstjänster, alltså fler och bredare tjänster på samma gång, säger Monica Andersson Skall, vd för Hushållningssällskapet i både Skaraborg och Väst, i ett pressmeddelande.

Totalt handlar det om tio helt nya tjänster och fem stycken vakanser som ska tillsättas. De nya tjänsterna finns inom flera av Hushållningssällskapens olika områden, bland annat inom bygg, miljö, energi, vatten och företagsutveckling. Man söker också matkonsult, rådgivare inom växtodling och skog, redovisningsekonomer och en vd för fastighetsbolag. 

– Vi gör den här satsningen och växer för en hållbar framtid eftersom vi märker en tydlig efterfrågan på våra tjänster. Vi har en kraftig tillväxt i våra uppdrag, säger Monica Andersson Skall.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 30
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 13 juni 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste