Ny försäljningsansvarig för Deutz-Fahr

Söderberg och Haak Maskin AB har tillsatt en ny försäljningsansvarig för sitt traktormärke Deutz-Fahr.

Söderberg och Haak Maskin AB har fått en ny försäljningschef för sitt traktormärke Deutz Fahr i Alexander Löwenberg. Foto: Söderberg och Haak

Alexander Löwenberg som tidigare jobbat som platschef och säljare på ett av Söderberg och Haaks dotterbolag i sydöstra Skåne blir ny försäljningsansvarig för Deutz Fahr hos maskinhandlaren Söderberg och Haak Maskin AB.

– Vi ser stora möjligheter med vår fortsatta marknadsetablering i Sverige. Vi som många andra jagar marknadsandelar, men jag är helt övertygad om att vi kommer att lyckas. Vi har ett väl utbrett servicenätverk och tillsammans med Deutz-Fahr kommer vi nå framgång. Vi har många spännande nyheter att presentera framöver” säger Alexander Löwenberg i ett pressmeddelande.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-683 94 62
E-post: bjorn.s@ja.se

 

Artikeln publicerades måndag den 10 september 2018

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Nya landsbygdsministern behöver tillföra tillit och dialog

En ny landsbygdsminister är på plats med uppdraget att jobba vidare med livsmedelsstrategin. När jag frågar mina medlemmar, lantbrukare och livsmedelsföretagen om de hittills har upplevt effekter och resultat från livsmedelsstrategin blir svaret att det har gått åt motsatt håll. Vad är det för fel som sker på vägen? I många fall är de uppsatta målen till branschens fördel. Men administration och byråkrati försvårar, kontrollavgifterna ökar och tilliten är mindre eller i princip noll enligt de lantbrukarne och företag som jag för dialog med.

Kommentera