Handelsvägar för småskalig och lokal livsmedelsproduktion

Alltfler uppskattar den lokala maten, både bland konsumenter och inom restaurang-näringen. Det finns ingen affärsmodell som fungerar för all småskalig livsmedels-produktion utan det gäller att hitta den modell som passar producenter och kunder i deras lokala sammanhang. Är du småskalig producent och går i tankar om att öka eller bredda din verksamhet? Funderar du på vilken avsättningskanal du ska välja, vart du ska börja?

När: 20 februari

Var: Villa Strömsfors, Svenljunga

Läs mer och anmäl dig på gronamoten.se senast 18 januari 2019.

Arrangör: Gröna Möten, Lokalproducerat i Väst och Borås Stad och görs inom ramen för EU-projektet REFRAME.

Kontaktperson: Ulrika Åkesson, Agroväst; ulrika.akesson@agrovast.se Gröna Möten Sjuhärad är ett Leader Sjuhärad projekt.

Artikeln publicerades -

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Kravet på yrkeslivserfarenheten får aldrig försvinna

I skrivandet stund är det den 1 maj och här på Alnarp har den traditionsenliga karnevalen precis genomförts. I dag har jag spelat fotboll, haft kuddkrig på stocken och utkämpat slaget om Plaskan tillsammans med mina älskade samojeder och de där ändå rätt trevliga skåningarna i andra laget. Och såklart åkt i karnevalståget ihop med det ena konstigare fordonet efter det andra, som det ägnats en vecka åt att för det första få att starta, ryka så mycket som möjligt och låta högre än bilen bredvid. 

Kommentera