Maskin Väst blir ny Pöttinger-partner

Österrikiska Pöttinger har haft stora framgångar med sina lantbruksmaskiner både i och utanför Europa. I Sverige har man i dag en rad återförsäljare och senast i raden av dessa är Maskin Väst.

Jesper Andersson från Pöttinger Sverige och Daniel Bryske på Maskin Väst skakar hand på ett förhoppningsvis långt och givande samarbete. Foto: Pöttinger 

Värmländska Maskin Väst med en anläggning i Karlstad blir den senaste i raden av återförsäljare av lantbruksmaskiner för bland annat vall, sådd och jordbearbetning från österrikiska Pöttinger.

I framkant

– Pöttingers breda och kvalitativa program inom vall stärker oss som handlare och kompletterar vårt nuvarande maskinprogram. Deras nyheter som kombipressen IMPRESS 155 VC samt den nya NOVACAT A10 CF (Crossflow) som vi redan har sålt ett exemplar av är innovativa och i framkant säger Daniel Bryske, VD på Maskin Väst i ett pressmeddelande.

Personalen på Maskin Väst har redan varit på utbildning hos Pöttinger i Österrike där man fått fördjupad kunskap om makinprogrammen.

Stabil partner

– Från Pöttingers sida är vi mycket nöjda över samarbetet med Maskin Väst och vi att vi har ett nytt samarbete i Värmland. Detta ökar närvaron och ger våra nya och gamla kunder en stabil partner för framtiden, säger Nils Ahlstrand, försäljningschef för Pöttinger i Sverige.

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-683 94 62
E-post: bjorn.s@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 10 januari 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste