Hüllert öppnar säljkontor i Umeå

AB Hüllert Maskin öppnar ett eget säljkontor i Umeå för försäljning av Merlos teleskoplastare. 

AB Hüllert Maskin etablerar ett eget säljkontor i Umeå som kommer att bemannas av säljaren Peter Sjöström. Foto: Hüllert Maskin

Hüllert Maskin har generalagenturen för Merlo i Sverige och har tidigare samarbetat med Norrmaskiner AB om försäljningen av Merlo i nordligaste Sverige. Nu öppnar man alltså istället ett eget säljkontor i Umeå. Detta kommer att bemannas av säljaren Peter Sjöström. Han har sålt Merlo i 4-5 års tid och är välkänd bland kunderna.

– Merlo är väletablerat i Umeå, men även i övrigt i norra Sverige. Det finns ett starkt förtroende för de gröna maskinerna och det är ett naturligt steg att Hüllert Maskin öppnar eget säljkontor, säger han.

Han kommer att ha ett antal demomaskiner till sitt förfogande i Umeå i olika storlekar och modeller, vilket också innebär snabb leverans av just demomodellerna. 

– I höst ser vi också fram emot mässan Load Up North, som i år hålls i just Umeå. Målet är att vi i samband med mässan ska ha ännu fler demomaskiner på plats för kunder att provköra, säger Peter Sjöström.

På Ersboda i Umeå finns också Merlos auktoriserade serviceverkstad, Kent Nilsson Bil o Maskin AB, som har fyra servicetekniker och servicebussar för att täcka upp servicebehovet i Västerbotten och däromkring. Verkstaden har lång erfarenhet av Merlo.

Övriga servicelämnare i denna region är; Bröderna Jönsson Maskinservice & Allrep i Luleå, Piteå Maskinmek, Kiruna Fältrep AB och PA Hydraulservice AB i Gällivare.

Under en övergångsperiod på ett år kommer även Norrmaskiner att fortsätta som servicelämnare sida vid sida med övriga.

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 25 januari 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Nu våras det för lantbruket

Krönika: Äntligen har våren kommit! Ett säkert vårtecken är att det nu är full fart ute på fälten. Hur är det möjligt att alla som har mark att bruka blir som små spralliga barn på julafton, så fort de ser den förste som ger sig ut på sina fält? Det tycker jag är härligt, för äntligen lever landsbygden igen! Det som däremot dämpar vårkänslan är det pågående kriget i Ukraina och de ännu större prisstegringar som skett sedan sist ni läste mina ord. Tänk om vi vetat då att det värsta ännu inte hänt.

 

Kommentera

Hur kommer det sig att det ofta är djur precis överallt?

Krönika: Jag har under mina ändå ganska få år i branschen (jag vet ju väldigt många som hållit på med lantbruk längre än vad jag har levt…) börjat snickra på en mental checklista inför stallbygge. Oron i världen gör ju som alla vet att prisläget är otroligt ovisst. Det jag har att komma med som framtidsspaning om just det, är ingenting som inte andra vet mycket bättre. Därför tänkte jag skriva ner min lilla checklista istället.

 

Kommentera