Axima blir återförsäljare för Krampe

Tyska Krampe är känt för sina högkvalitativa vagnar till lantbruk och entreprenad. Tidigare har företaget Farm Mac varit den enda återförsäljaren i Sverige, och nu går även Axima in och börjar sälja Krampes produkter.  

Tyska Krampe tillverkar ett brett utbud av vagnar för lantbruk och entreprenad. Nu utökar företaget sitt svenska återförsäljarnät genom ett samarbete med Axima AB. Foto: Krampe 

Samarbetet mellan Krampe och Axima är enligt det tyska företaget ett led i en ny strategi för exportmarknader, där man vill förstärka sin lokala närvaro för bättre kundkontakt.

Stabil grund 

Krampe har de senaste sju åren varit representerat i Sverige genom Farm Mac AB som har haft hand om försäljningen, och nu utökar man alltså sitt återförsäljarnätverk genom ett samarbete med maskinhandelskedjan Axima AB. På det här viset tror man från Krampes sida att man skapar en stabil grund för sin närvaro på den svenska marknaden.

Ökat behov

– Vi tror mycket på samarbetet med Krampe då de bygger högkvalitativa vagnar. I takt med en växande bygg- och lantbruksentreprenad i Sverige ser vi ett ökat behov av bra transportlösningar, säger Carl Lindell, vd på Axima AB i ett pressmeddelande.  

Björn Schubert
Björn Schubert
Tel: 070-683 94 62
E-post: bjorn.s@ja.se

 

Artikeln publicerades måndag den 11 februari 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste