Han är Årets agronom

Agronomförbundet har utsett Erik Stjerndahl, vd på HIR Skåne, till Årets agronom.

Erik Stjerndahl är Årets agronom. Foto: HIR Skåne

Det var under kamratmiddagen som gick av stapeln på Ultuna i helgen som priset Årets agronom traditionsenligt delades ut.

Årets pristagare är Erik Stjerndahl, vd på HIR Skåne, och en av de ledande personerna bakom Borgeby Fältdagar.

Juryns motivering lyder: 
”Årets agronom är en omtyckt, uppskattad och respekterad person. Han tänker ofta i nya banor och delar gärna med sig av såväl förtroende som kunskap och idéer till kollegor och medarbetare. Han är en god ambassadör för agronomkåren och har genom HIR Skåne, Borgeby fältdagar, mentorsprogram och på många andra sätt bidragit till att stärka och utveckla agronomkårens varumärke. Det är många agronomer som haft honom som mentor och chef. För drygt fem år sedan var han också med om att ta initiativet till att starta ett nationellt mentorsprogram SLU studenter. En agronom i dess bästa bemärkelse och som person både humoristisk och omtänksam.”

Carolina Wahlberg
Carolina Wahlberg
Tel: 019-16 61 35
E-post: carolina@ja.se

 

Artikeln publicerades måndag den 11 mars 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Laglöst agerande hotar kolets kretslopp

Sociala medier i all ära. Verkligen. Men det som sprids där med hjälp av en snabb knapptryckning – ja, ibland blir man ju faktiskt orolig på riktigt. Jag undrar ofta om källkritik är någonting som försvinner så fort man läser något på internet, som kan vara skrivet av vem som helst, när som helst och framförallt med vilken skev agenda som helst. Bilder, filmer och påståenden delas hej vilt utan minsta tvekan över sanningshalten. För allting som någon annat har delat är ju sant, eller hur? 

Kommentera