Kompakt spridare för kompakta traktorer

Närlant utökar sitt sortiment med nya smidiga gödningsspridaren Agrex TVM.

På MaskinExpo kommer Närlant visa upp nya gödningsspridaren Agrex TMV. En smal spridare som passar perfekt för kompakttraktorer. Foto: Närlant

Gödningsspridaren har en behållare på 800 liter och en spridningslängd på 10 till 14 meter. Spridarens storlek och smala utformning gör att den passar perfekt för kompakttraktorer och lämplig för spridning mellan träd eller i andra svårframkomliga miljöer.

Gödningsspridaren har mekanisk fjärrmanövrering, och för extra lång livslängd är tallrik och spjäll i rostfritt stål.

– Som tillval kan spridaren fås med elektrisk justering av spjällöppning och spridningsbredd med hjälp av deflektor, berättar Anders Nilsson på Närlant Import AB, i ett pressmeddelande.

Närlant kommer visa upp Agrex TVM på årets MaskinExpo den 23 till 25 maj.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 30
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades fredag den 12 april 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Jordbruk är mer än förenklade val

Vi producerar ägg hemma på gården. Vi har 14 höns. Eller, det är inte riktigt sant, för ganska många av dem är ju tuppar. Och fyra av dem är faktiskt ankor om man nu skall vara lite petig. Ankor är som höns men värper lite sämre, och äter lite mer. Det känns fantastiskt bra att gå ut och plocka egna ägg till frukost. Eller att föda upp dem på matrester. Jag tror att våra höns har det ganska bra. Men efter några år som äggproducent kan jag också se några svagheter med den småskaliga produktionsinriktningen vi valt.

Kommentera