Tillökning i John Deeres Gator-program

John Deeres nya transportfordon Gator XUV835M och XUV865M visas på årets MaskinExpo. De nya modellerna har stora, rymliga hytter och är byggda för att köra i tung terräng.

John Deeres nya Gator XUV835M och XUV865M går att få med både öppen och hel hytt. Foto: MaskinExpo

Modellerna finns med öppen hytt, med nät eller heltäckande hytt med polykarbonatdörrar, och då ingår värme som standard. Hytterna har även extra förvaringsutrymme under passagerarsätet. 

– De nya modellerna XUV835M och XUV865M erbjuder eleganta förarplatser. Oavsett sig man väljer utförandet med eller utan hytt får man en interiör som utformats med särskild omtanke om komfort och ergonomi, säger Pelle Pantzar på Bil och Traktor Service AB, i ett pressmeddelande.

Modellerna har hög markfrigång och fyrhjulsdriften går att koppla in när det behövs. De två modellerna har oberoende hjulupphängning och hög last- och bogseringskapacitet, som inte ska påverka varken väghållning- eller bromsförmågan. 

– Gatorn är originalet. Den bygger på en rejäl plattform, utformad för att klara tung terräng likaväl som körning med redskap. Dessutom finns det ett stort utbud av tillbehör speciellt utvecklade just för Gator-modellerna, säger Pelle.

Maxhasighet för bensindrivna XUV835 XUV835M är 60 km i timmen, och 50 km i timmen för dieseldrivna XUV865M.

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 30
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 18 april 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste