#jordbruksbilden

Visa oss din gård och din verksamhet och få chansen att bli publicerad i Jordbruksaktuellt och på vår Instagram. Följ oss under namnet Jordbruksaktuellt och märk din bild med #jordbruksbilden.

@starvaxt 
”Vi sådde maltkornet RGT planet för några veckor sedan och provade samtidigt vår drönare. Sortnamnet inspirerade till perspektivet”, skriver Arvid Lindgren på Starväxt AB.

 

@stjernsundsgard
”Nu har vi vattnat på rapsen på Stjernsund några dagar. Hoppas de andra bevattningarna kommer i gång snart”, skriver Inga-Lill Gilbertsson.

 

@stugan.i.klintforsliden
”Vårt flasklamm Kim som ”hjälper till” när vi verkar klövarna på alla mammorna. I år har alla lammen fått namn på K, skriver Carina Jacobsson som tillsammans med sin man Erik driver ett hobbyjordbruk i Klintforsliden väster om Skellefteå. På gården finns tackor och lamm, Highland Cattle och höns, samt jämthundarna Rut och Ragnar.

 

@assartorps_säteri
”På 90-talet fick farfar förfrågan att förvärva Assartorps säter. Han köpte all mark, men avböjde fastigheterna, vilket vi tyckte var väldigt synd. 2017 köpte vi det så nu är cirkeln sluten. Nu har vi drivit Assartorps säteri i ett års tid och börjar komma i gång på ”riktigt” med festlokalen och ölbryggeri. Men än kvarstår mycket. Här är möjligheterna oändliga och vi har storslagna planer för gården. Hoppas ni vill vara med på resan, skriver Jens Thulin och Matilda Jarbin.  

 

@einevall
”Snart tvååriga Harald Smott Einevall har varit på traktoruppvisning i Alnarp och vill läsa Jordbruksaktuellt innan läggdags. Självklart är favorittofflorna på”, skriver morbror Daniel Einevall.

 

Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 06 juni 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste