Nominera till priset Årets Mjölkbonde

För att uppmärksamma drivna och duktiga mjölkproducenter delar Växa Sverige och LRF Konsult ut priset Årets Mjölkbonde, och nu är det dags att nominera kandidater till 2020.

Nu är det dags att nominera skickliga mjölkföretagare till priset Årets Mjölkbonde 2020 som delas ut av Växa Sverige och LRF Konsult. Foto: Carolina Wahlberg

Priset delas ut årligen och syftet är att lyfta fram skickliga mjölkföretagare som på ett föredömligt sätt har utvecklat sitt företag, varit en förebild för andra och på så vis även bidragit till en utveckling av mjölksektorn.

Vinnaren får en utbildningsresa till ett annat land och får även sitta med i juryn som utser vinnaren året efter. Priset delas ut av Kungen i samband med utdelningen av Guldmedaljen i Stockholm. 

Nominera din kandidat på Växas hemsida senast den 18 oktober. 

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 30
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades måndag den 09 september 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Relaterat

Senaste

Herre eller tjänare

Krönika: Hur står det till med din beställarkompetens? I en värld som företagare där många saker tenderar att bli allt mer komplicerade räcker det egna sunda bondförnuftet inte alltid till, även om det räcker bra långt. Nya tekniker, nya trender, nya uppföljningsverktyg med mera, riskerar att bara bli spännande (och dyra) om du inte vet vad du kan få ut av dem. De som säljer in dem har alla argument och fördelar, men har du de rätta frågorna för att få maximal utdelning på din investering i både tid och pengar?

Kommentera