Claas och Horsch på demoturné

Under september och början på oktober ger sig Swedish Agro Machinery ut på turné för att visa upp sina två premiumvarumärken Claas och Horsch.

Swedish Agro Machinery visar upp Claas och Horsch på fyra olika platser runt om i Sverige. Foto: Swedish Agro Machinery

Med start i Skövde kommer turnén göra stopp på gårdar i Norrköping, Kristianstad och Hallstahammar. Experter från både Claas och Horsch har besökt Sverige för att tillsammans med personalen planera och förbereda turnén.

– Vi vill visa våra produkter och visa vilket fint samspel vi har mellan våra traktorer från Claas och våra jordbearbetningsredskap från Horsch. Claas fungerar ypperligt med Horsch jordbearbetningsredskap, säger Håkan Bårring som är produktchef för Claas traktorer, i ett pressmeddelande.

Totalt kommer man visa upp sju olika traktorer, från 140 till 445 hästkrafter, och lika många olika redskap. Bland annat kommer man visa Horsch tallriksredskap Joker och kultivatorerna Terrano och Crusier.

– När det gäller Horsch kommer vi att visa grund och djup bearbetning. Grund bearbetning med tallrik kontra fjäderpinne. Vi kommer att visa djup bearbetning med två typer av kultivatorer, med diskar fram och med enbart pinnar, säger Daniel Andersson som är produktchef för Horsch.

 

Här stannar turnén:

Torsdagen den 12 september klockan 9.30-16 på Gammalstorp Säteri, Skövde

Tisdagen den 17 september klockan 9.30-16 på Björnsnäs Gård, Norrköping

Lördagen den 21 september klockan 9.30-16 på Råbelöfs gods, Kristianstad

Onsdagen den 2 oktober och torsdagen den 3 oktober klockan 9.30-16 på Åsby gård, Hallstahammar

Isabella Odmark
Isabella Odmark
Tel: 019-16 61 49
E-post: isabella@ja.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 11 september 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste