Nya namn i toppen på Areal

Mats Bygge är ny vd på Areal. Samtidigt övertas posten som styrelseordförande av Henrik Malmborg. 

 

Mats Bygge är ny vd på Areal.
 Foto: Areal

Från och med den 1 augusti är Mats Bygge vd för Areal. Mats har arbetat många år inom företaget och är en välkänd person, framförallt i skogliga kretsar. Vid sidan av vd-skapet kommer han även fortsättningsvis att arbeta som skattekonsult, med Areals kontor i Västerås som bas. Fredrik Luhr, som varit vd sedan 2016, stannar inom företaget men fokuserar hädanefter på fastighetsmäkleri.  

Mats Bygges tidigare post som styrelseordförande tas över av Henrik Malmborg. Henrik är lantmästare och auktoriserad redovisningskonsult och har arbetat många år inom Areal. 

Areal startades 2003 och har verksamhet inom fastighetsförmedling samt rådgivning inom ekonomi, juridik och drift av skogs- eller jordbruksfastigheter. I dag har Areal 64 medarbetare på 31 olika kontor från Malmö i söder till Luleå i norr. 

Henrik Malmborg är Areals nye styrelseordförande.Foto: Areal


Emma Sonesson
Emma Sonesson
Tel: 073-6504983
E-post: emma@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 12 september 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Senaste

Herre eller tjänare

Krönika: Hur står det till med din beställarkompetens? I en värld som företagare där många saker tenderar att bli allt mer komplicerade räcker det egna sunda bondförnuftet inte alltid till, även om det räcker bra långt. Nya tekniker, nya trender, nya uppföljningsverktyg med mera, riskerar att bara bli spännande (och dyra) om du inte vet vad du kan få ut av dem. De som säljer in dem har alla argument och fördelar, men har du de rätta frågorna för att få maximal utdelning på din investering i både tid och pengar?

Kommentera