Nya namn i toppen på Areal

Mats Bygge är ny vd på Areal. Samtidigt övertas posten som styrelseordförande av Henrik Malmborg. 

 

Mats Bygge är ny vd på Areal.
 Foto: Areal

Från och med den 1 augusti är Mats Bygge vd för Areal. Mats har arbetat många år inom företaget och är en välkänd person, framförallt i skogliga kretsar. Vid sidan av vd-skapet kommer han även fortsättningsvis att arbeta som skattekonsult, med Areals kontor i Västerås som bas. Fredrik Luhr, som varit vd sedan 2016, stannar inom företaget men fokuserar hädanefter på fastighetsmäkleri.  

Mats Bygges tidigare post som styrelseordförande tas över av Henrik Malmborg. Henrik är lantmästare och auktoriserad redovisningskonsult och har arbetat många år inom Areal. 

Areal startades 2003 och har verksamhet inom fastighetsförmedling samt rådgivning inom ekonomi, juridik och drift av skogs- eller jordbruksfastigheter. I dag har Areal 64 medarbetare på 31 olika kontor från Malmö i söder till Luleå i norr. 

Henrik Malmborg är Areals nye styrelseordförande.Foto: Areal


Emma Sonesson
Emma Sonesson
Tel: 073-6504983
E-post: emma@ja.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 12 september 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vart tog sunt förnuft vägen?

Krönika: Man funderar en hel del vid flyghavresökandets långa dagar, promenerandes på fälten. Förnöjsamhet råder över grödornas tillstånd just i år, det ser bra ut så här långt. Det räcker ju inte för att nå framgång, men det ger förnöjsamhet just för stunden. Vi måste ha bättre villkor för näringen, tjäna mer pengar för att kunna göra nödvändiga investeringar och generationsväxla. Vad är det egentligen som går trögt, vad behöver förbättras och vad är den svenska modellen? 

 

Kommentera