Vd-byte på Varaslättens Lagerhus

Varaslättens Lagerhusförenings vd har sagt upp sig. Ordförande i föreningen går in som tillförordnad vd tills rekryteringen av ny vd är klar.

Foto: Varaslättens Lagerhus

Vd Per Ullberg har på egen begäran sagt upp sin anställning på Varaslättens Lagerhusförening för att gå vidare till annan verksamhet.

- Per har under sina 10 år varit delaktig och starkt drivande till föreningens positiva utveckling. Vi tackar Per för gott samarbete under tiden som varit och önskar honom varmt lycka till, skriver ordförande Claes Friberg i ett pressmeddelande.

Ordförande Claes Friberg går under en övergångsperiod in som tillförordnad vd. Rekryteringsprocessen av ny vd kommer att inledas under den närmaste tiden uppger föreningen.

 

Artikeln publicerades lördag den 19 oktober 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

”Hold on little girl...”

Krönika: Hon har väl knappast undgått någon, denna lilla flicka som reser med båt och tåg världen över för att göra klimatets röst hörd, Greta. Fint och fantastiskt på många sätt. Hon vill att beslutsfattare i världen ska göra något drastiskt för att stoppa klimatförändringarna som blivit allt påtagligare. Man behöver inte vara agronom, forskare eller hjärnkirurg för att koppla dessa till fossila utsläpp, industrialism och globalisering. Däremot är inte alla överens om vad dessa beslutsfattare bör göra. 

Kommentera