Vd-byte på Varaslättens Lagerhus

Varaslättens Lagerhusförenings vd har sagt upp sig. Ordförande i föreningen går in som tillförordnad vd tills rekryteringen av ny vd är klar.

Foto: Varaslättens Lagerhus

Vd Per Ullberg har på egen begäran sagt upp sin anställning på Varaslättens Lagerhusförening för att gå vidare till annan verksamhet.

- Per har under sina 10 år varit delaktig och starkt drivande till föreningens positiva utveckling. Vi tackar Per för gott samarbete under tiden som varit och önskar honom varmt lycka till, skriver ordförande Claes Friberg i ett pressmeddelande.

Ordförande Claes Friberg går under en övergångsperiod in som tillförordnad vd. Rekryteringsprocessen av ny vd kommer att inledas under den närmaste tiden uppger föreningen.

 

Artikeln publicerades lördag den 19 oktober 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Framtiden bestäms här och nu – i alla fall till viss del

Krönika: Barn, kommer ni ihåg när vi flög utomlands på semestern? Detta kan mycket väl bli en fråga som ställs när familjen sitter framför datorn och kollar på semesterbilder i framtiden. Pandemins effekter på våra vanor kommer att få långtgående konsekvenser. Semesterresorna är bara en del av allt som ställs i ny dager. I den nya världen efter Covid 19 kanske det inte är möjligt att förflytta sig lika enkelt och billigt som förr i världen. Vill konsumenterna ens tillbaka till hur det var tidigare? Vad blir det nya normala och vad har detta med Sveriges gröna näringar att göra?

 

Kommentera