#jordbruksbilden

Visa oss din gård och din verksamhet och få chansen att bli publicerad i Jordbruksaktuellt och på vår Instagram. Följ oss under namnet Jordbruksaktuellt och märk din bild med #jordbruksbilden.

@Bodamarcus
”Sköna höstkvällar!! Halmen är färdig rullad, vi har fått in bra med foder och höstens utlandsresa är bokad!”, skriver Marcus Andersson från Boda Arken i Odensbacken.  

 

”Ja här skulle de små getterna testa så att halmen var välstaplad…”, hälsar Amanda och Benjamin Ollila / Vårgårda. 

 

@stjernsundsgard
”Härligt höstväder idag! Passar utmärkt för sådd av höstvete”, skriver Inga-Lill Gilbertsson från Stjernsunds gård i Askersund. 

 

@ kungkenoontour 
”Det är inte utan att man redan saknar de där ljusa och varma sommarkvällarna”, skriver Jonas Klintberg från Gaddaröd utanför Kristianstad. 


Jordbruksaktuellt
Tel: 019-16 61 30
E-post: redaktionen@ja.se

 

Artikeln publicerades söndag den 27 oktober 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

”Hold on little girl...”

Krönika: Hon har väl knappast undgått någon, denna lilla flicka som reser med båt och tåg världen över för att göra klimatets röst hörd, Greta. Fint och fantastiskt på många sätt. Hon vill att beslutsfattare i världen ska göra något drastiskt för att stoppa klimatförändringarna som blivit allt påtagligare. Man behöver inte vara agronom, forskare eller hjärnkirurg för att koppla dessa till fossila utsläpp, industrialism och globalisering. Däremot är inte alla överens om vad dessa beslutsfattare bör göra. 

Kommentera