Grön stordragare med band eller hjul

John Deeres nya 8R-serie kommer erbjuda tre olika alternativ för band och hjuldrift. Traktorerna i serien har okså blivit starkare och den största modellen har nu en maxeffekt på 458 hk.

John Deeres nya 8R-serie innehåller 8R-serien hjultraktorer, 8RT-serien tvåbandsmodeller, och helt nya 8RX-serien med fyra band.

8RX med sina fyra band ska minimera marktrycket. mer utmanande jordförhållanden, på grund av dess överlägsna förmåga till självrensning. Banden finns tillgängliga i bredder från 410 till 760 mm, vilket ger ett totalt avtryck på över 4,5 m2.
Foto: John Deere

Nya 8R-serien traktorer är fortfarande utrustade med de 9 liters John Deere PowerTech PVS och PSS motorerna, och motoreffekten på 8RT 410 har ökats med ytterligare 40 hk.

John Deere 8RT. Foto: John Deere

 

Tillgängliga växellådor är 16/5 PowerShift växellådan, som nu finns tillgänglig ända upp till 8R 340, e23 växellådan med effektivitetshanterare och den steglösa AutoPowr växellådan.

John Deere 8R. Foto: John Deere

 

 

 

 

Artikeln publicerades tisdag den 29 oktober 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

”Hold on little girl...”

Krönika: Hon har väl knappast undgått någon, denna lilla flicka som reser med båt och tåg världen över för att göra klimatets röst hörd, Greta. Fint och fantastiskt på många sätt. Hon vill att beslutsfattare i världen ska göra något drastiskt för att stoppa klimatförändringarna som blivit allt påtagligare. Man behöver inte vara agronom, forskare eller hjärnkirurg för att koppla dessa till fossila utsläpp, industrialism och globalisering. Däremot är inte alla överens om vad dessa beslutsfattare bör göra. 

Kommentera