Framtidsvision från MF på Agritechnica

Med konceptet MF NEXT fokusera Massey Ferguson på framtiden. Helt eller delvis självkörande och med förstärkt verklighet.

Bild: Massey Ferguson

Nivån för teknik inom lantbruket kommer att öka. Ett behov av mer eller mindre självgående lantbruksmaskiner finns redan och kommer att öka. 

– Massey Ferguson kommer att utveckla möjligheterna med ny teknik i produkter som är mer genomtänka, intutiva och enklare att använda för ökad produktivitet och effektivitet för lantbrukare över hela världen, säger Francesco Murro, marknadsdireköt för Massey Ferguson i Europa och Mellan Östern.

Exakt vilka komponenter som ingår och vad Massey Fergusons koncept innehåller får framtiden utvisa. På Agritechnica framhölls dock ett samarbete med Trelleborg för onlinemätning och kontroll av däcktryck. 

 

 

 

Artikeln publicerades söndag den 10 november 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

En bransch på väg mot ett jämlikare generationsskifte 

Krönika: Svensk Fågel höll nyss i ett branschmöte där vi samlade alla verksamma företrädare för hela värdekedjan. Vi täckte in foderföretag, kläckerier, lantbrukare och slakteriföreträdare. På våra möten lyfts branschövergripande frågor som kan handla om allt ifrån mögelgifter i spannmålet till veterinära frågor, djurvälfärdsfrågor och marknadsfrågor. Här tar alla tillsammans del av värdekedjans utmaningar. 

Kommentera