Högre kapacitet med ny trailerspruta från HARDI

Lägre tyngdpunkt och progressiv hydraulisk fjädring ger möjlighet till högre hastighet på AEON CENTURA som premiärvisas på Agritechnica.

 

Själva chassit har försetts med hydraulisk dämpning på hjulaxeln som tillsammans med en bladfjädring på draget ger möjlighet till höga hastigheter även vid svåra förhållanden som backar eller ojämn terräng.

Hjulstyrningen ger en vändradie på 6,3 m och en lösning där stänkskydden följer med hjulen vid styrning ska säkerställa att alla sputmunstycken hålls rena.

Arbetsstationen på vänstersidan är designad så att arbetet med att fylla sprutan kan göras säkert och är upplyst med LED belysning. 

En ny elektronisk platform med telematik ger möjlighet till förebyggande service och upptiden maximeras.

Tankkapaciten är 5200 liter, rampen 36 meter bred och försedd med ett system för munstyckskontroll där varje munstycke kan slås på och av individuellt. Fler konfigurationer på tankstorlek och ramp kommer att introduceras efterhand.

 

HARDI AEON CENTURA line

 

Produktlinjen kommer att testas under nästa säsong och försäljningen startar på bred front under 2020 vilket innebär att växtodlingssäsongen 2021 kommer att vara den första för den nya produktlinjen.

 

Artikeln publicerades måndag den 11 november 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste