Ny ledning för HKScan i Sverige

Tillfällig chef tar över när nuvarande slutar.

Denis Mattsson tar över som tillfällig chef för HKScans verksamhet i Sverige. Foto: HKScan 

Sofia Hyléen Toresson väljer att lämna sin post som chef för HKScans verksamhet i Sverige. Denis Mattsson har utsetts till hennes tillfällige efterträdare. Denis Mattsson har stor internationell erfarenhet av ledande befattningar inom livsmedelsindustrin, speciellt inom kött. Under perioden 2006 till 2012 var Denis Mattsson ansvarig för HKScans verksamhet i Sverige och Danmark.

– Denis Mattsson kommer att vara ansvarig för vår svenska verksamhet och dess utveckling i linje med företagets mål och nya strategi. Vårt mål är att ha en ny chef på plats under 2020. Jag vill tacka Sofia Hyléen Toresson för sitt arbete för företaget och önsker henne lycka till i framtiden, säger Tero Hemmilä, i ett pressmeddelande från HKScan som publicerades under onsdagen.

 

Artikeln publicerades onsdag den 20 november 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

En bransch på väg mot ett jämlikare generationsskifte 

Krönika: Svensk Fågel höll nyss i ett branschmöte där vi samlade alla verksamma företrädare för hela värdekedjan. Vi täckte in foderföretag, kläckerier, lantbrukare och slakteriföreträdare. På våra möten lyfts branschövergripande frågor som kan handla om allt ifrån mögelgifter i spannmålet till veterinära frågor, djurvälfärdsfrågor och marknadsfrågor. Här tar alla tillsammans del av värdekedjans utmaningar. 

Kommentera