Vi hjälper arbetsgivare och arbetssökande att finna varandra

Jordbruksaktuellt Jobbmarknad är en rekryteringstjänst för jord, skog,miljö och livsmedel.Tjänsten startade hösten 2000 och har förmedlat kontakt mellan många nöjda arbetsgivare och arbetssökande. Platsannonser visas på www.ja.se/jobb och presenteras också i Jordbruksaktuellts nyhetsbrev som ges ut två gånger per vecka. Nyhetsbrevet når tjänstemän, rådgivare, studenter och lantbruksföretagare, annonserna visas även i vårt platsannonsnyhetsbrev som går ut varje onsdag. Webbplatsen erbjuder förutom en jobbtjänst även dagsfärska nyheter, kalendarium, marknadsinformation och en omfattande länkguide. De senaste platsannonserna syns även på första sidan på www.ja.se.

Annonsera hos Jordbruksaktuellt och du får

  • Platsannons på www.ja.se/jobb
  • Platsannonsens rubrik i Jordbruksaktuellts nyhetsbrev
  • Platsannonsens rubrik i nästa nummer av tidningen Jordbruksaktuellt
  • Anpassat utseende på platsannonsen med ert företags logotyp
  • Länk från platsannonsen till ert företags hemsida
  • Detaljerad uppföljning av annonsresultat
  • Support via telefon och e-post

För bästa resultat rekommenderar vi att du kompletterar din annons på www.ja.se med en annons i tidningen Jordbruksaktuellt. Tidningen Jordbruksaktuellt delas ut till alla Sveriges lantbruk (upplaga 71 900 exemplar). Se "Din plats annons i tidningen" för mer information.

Lägg in en platsannons

Senaste

”Hold on little girl...”

Krönika: Hon har väl knappast undgått någon, denna lilla flicka som reser med båt och tåg världen över för att göra klimatets röst hörd, Greta. Fint och fantastiskt på många sätt. Hon vill att beslutsfattare i världen ska göra något drastiskt för att stoppa klimatförändringarna som blivit allt påtagligare. Man behöver inte vara agronom, forskare eller hjärnkirurg för att koppla dessa till fossila utsläpp, industrialism och globalisering. Däremot är inte alla överens om vad dessa beslutsfattare bör göra. 

Kommentera