Kalender

Läs även kalendern i Jordbruksaktuellt!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  << 2025 >>
 måntisonstorfrelörsön
5
27
28
29
30
31
1
2
6
3
4
5
6
7
8
9
7
10
11
12
13
14
15
16
8
17
18
19
20
21
22
23
9
24
25
26
27
28
1
2

tis 06 februari - tor 06 februari

Spannmålskvalitet

tisdag 6 februari

Heldag med fokus på åtgärder och förebyggande arbete inom spannmålsodling

mån 03 februari - mån 03 februari

HIR Skånes vårupptakt 2025 – Helgegården, Skepparslöv

måndag 3 februari

Välkommen till HIR Skånes vårupptaktsmöte, vi har samlat det viktigaste du behöver veta inför årets odlingssäsong.

ons 05 februari - ons 05 februari

Smart Farming 2025

onsdag 5 februari

Heldag med bland annat föreläsningar, workshop och minimässa

ons 05 februari - ons 05 februari

Biologisk mångfald och ekosystemtjänster

onsdag 5 februari

What’s in it for me?

ons 05 februari - ons 05 februari

Studiebesök på Skeby gårdar

onsdag 5 februari

Med framgångsrikt företagande

ons 05 februari - ons 05 februari

Relationer i kristid

onsdag 5 februari

För företagaren och livet runt omkring

ons 05 februari - ons 05 februari

Värme och biokol med pyrolyspanna

onsdag 5 februari

Onlinekurs

tis 11 februari - tis 11 februari

Bygg för robot

tisdag 11 februari

Onlinekurs för dig som ska bygga för robot eller bygga om ditt robotstall.

tis 11 februari - tis 11 februari

Digitala sprutjournaler

tisdag 11 februari

Vad innebär eu:s nya krav från 2026?

tor 13 februari - tor 13 februari

Svenskt lamm – framtidens köttslag!

torsdag 13 februari

Delta i en ny kraftsamling för att öka svensk lammproduktion

tor 13 februari - tor 13 februari

Långsiktiga strategiska beslut

torsdag 13 februari

Marknad, omvärldsbevakning och strategi för ett lönsamt företag

ons 19 februari - ons 19 februari

Svensk nötkötts- och mjölkproduktion i fokus

onsdag 19 februari

Webbinarium

tor 20 februari - tis 25 februari

Arbetsmiljö för jord, skog och trädgård

torsdag 20 februari

Webbkurs om systematiskt arbetsmiljöarbete. 

tis 25 februari - tis 25 februari

Leda och motivera personal

tisdag 25 februari

Stärk ditt ledarskap och skapa motivation för både dig och dina medarbetare

ons 26 februari - ons 26 februari

Effektiv bevattning i lantbruket

onsdag 26 februari

Utmaningar och möjligheter kring vattenhantering

tor 27 februari - tor 27 februari

Faror på betet

torsdag 27 februari

Betessläppet närmar sig - förberedelser och faror att vara medveten om

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera