Kalender

Läs även kalendern i Jordbruksaktuellt!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  << 2019 >>
 måntisonstorfrelörsön
9
25
26
27
28
1
2
3
10
4
5
6
7
8
9
10
11
11
12
13
14
15
16
17
12
18
19
20
21
22
23
24
13
25
26
27
28
29
30
31

ons 06 mars - ons 06 mars
ons 06 mars - ons 06 mars
mån 11 mars - tis 12 mars
mån 11 mars - mån 11 februari
ons 13 mars - tor 14 mars

Förmansutbildning Gris

onsdag 13 mars

fre 15 mars - lör 16 mars
fre 15 mars - lör 16 mars
tis 19 mars - tis 19 mars
tis 19 mars - tis 19 mars
fre 22 mars - lör 23 mars
fre 22 mars - lör 23 mars

Vårvisning hos Traktor Nord

fredag 22 mars

Stor vårvisning av maskiner i Uppsala.

fre 22 mars - fre 22 mars

SCAW grisseminarium

fredag 22 mars

mån 25 mars - fre 24 maj
ons 27 mars - ons 27 mars

Det digitala djuret

onsdag 27 mars

tor 28 mars - tor 28 mars

Regenerativt jordbruk - Är det en myt eller en naturgiven konflikt mellan bruk av naturen och vård av naturen?

torsdag 28 mars

Praktiker möter forskare i en dialog om framtidens hållbara jordbruk.

tor 28 mars - tor 28 mars
tor 28 mars - tor 28 mars
fre 29 mars - lör 30 mars
lör 30 mars - lör 30 mars
lör 30 mars - lör 30 mars

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera