Kalender

Läs även kalendern i Jordbruksaktuellt!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  <<  2018 >>
 måntisonstorfrelörsön
13
26
27
28
29
30
31
1
14
2
3
4
5
6
7
8
15
9
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
17
23
24
25
26
27
28
29
18
30
1
2
3
4
5
6

ons 04 april - ons 04 april
tor 05 april - tor 05 april
fre 06 april - mån 16 april

Distanskursen Marknadsinriktad nötköttsproduktion

fredag 6 april

Är du intresserad av en distanskurs i marknadsinriktad nötköttsproduktion?

fre 06 april - lör 07 april
tis 10 april - tor 12 april

Entreprenaddagar Söderberg o Haak

tisdag 10 april

Maskinvisning

tis 10 april - mån 30 april

Marknadsläget & nya handelsvägar för småskalig äggproduktion

tisdag 10 april

Möt nya verksamhetsledaren för Svenska Ägg.

tor 12 april - tor 12 april
fre 13 april - lör 14 april
fre 13 april - lör 14 april
fre 13 april - lör 14 april
tis 17 april - tis 17 april
tis 24 april - ons 25 april

Kurs för grisrådgivare

tisdag 24 april

ons 25 april - ons 25 april

Rapsdagen 2018

onsdag 25 april

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera