Kalender

Läs även kalendern i Jordbruksaktuellt!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  <<  2022 >>
 måntisonstorfrelörsön
14
28
29
30
31
1
2
3
15
4
5
6
7
8
9
10
16
11
12
13
14
15
16
17
17
18
19
20
21
22
23
24
18
25
26
27
28
29
30
1

tis 15 mars - tis 19 april

Distanskurs Marknadsinriktad nötköttsproduktion

tisdag 15 mars

Är du intresserad av en distanskurs i marknadsinriktad nötköttsproduktion?

mån 04 april - mån 04 april

Hur förmedlar vi ut läran om svenskt skogs- och jordbruk?

måndag 4 april

Lunchwebbinarium med tema barn- och ungdomskommunikation.
 

ons 06 april - ons 06 april

Marknadsanpassad nötköttsproduktion

onsdag 6 april

Träff med fokus på att effektivisera och maximera produktionen

tor 07 april - tor 07 april

Alternativa korta matkanaler - ANDELSJORDBRUK

torsdag 7 april

Träff om nya handelsvägar som stärker och ökar lokal handel

fre 08 april - fre 08 april

En del av framtidens skogsbruk

fredag 8 april

Träff om alternativt brukande av skogen

tor 21 april - tor 21 april

Öka din kunskap om nötkreatursavel

torsdag 21 april

Medvetna val har stor betydelse för lönsamheten i din besättning

tis 26 april - tis 26 april

Klimatinvesteringar inom lantbruket

tisdag 26 april

Utforska fossiloberoende lösningar för spannmålstorkar

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera