Kalender

Läs även kalendern i Jordbruksaktuellt!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  << 2021 >>
 måntisonstorfrelörsön
18
26
27
28
29
30
1
2
19
3
4
5
6
7
8
9
20
10
11
12
13
14
15
16
21
17
18
19
20
21
22
23
22
24
25
26
27
28
29
30
23
31
1
2
3
4
5
6

tor 06 maj - tor 06 maj

Skydda dina nötkreatur mot parasiter

torsdag 6 maj

Digital kurs om hur du skyddar dina nötkreatur mot parasiter.

fre 07 maj - fre 07 maj

Biokol på nötköttsgård med biogas

fredag 7 maj

Bli klimatsmart och minska dina utsläpp av ammoniak och växthusgaser

tis 18 maj - tis 18 maj

Vem är anställningsbar i livsmedelskedjan?

tisdag 18 maj

KSLA bjuder in till ett webbinarium om kompetensförsörjning. 

ons 19 maj - ons 19 maj
tor 20 maj - tor 20 maj

Bygga för får

torsdag 20 maj

tor 20 maj - tor 20 maj

Bevattningsteknik i potatis och trädgårdsväxter

torsdag 20 maj

Rusta dig för hög och jämn skörd i ett föränderligt klimat

fre 21 maj - fre 21 maj
tor 27 maj - tor 27 maj

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera