Kalender

Läs även kalendern i Jordbruksaktuellt!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  << 2021 >>
 måntisonstorfrelörsön
31
26
27
28
29
30
31
1
32
2
3
4
5
6
7
8
33
9
10
11
12
13
14
15
34
16
17
18
19
20
21
22
35
23
24
25
26
27
28
29
36
30
31
1
2
3
4
5

mån 15 februari - ons 16 februari

Dikalvsproduktion, fortsättningskurs

måndag 15 februari

En kurs för dig som vill starta upp med dikalvsproduktion eller vill uppdatera dina kunskaper.

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera