Kalender

Läs även kalendern i Jordbruksaktuellt!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  << 2021 >>
 måntisonstorfrelörsön
45
1
2
3
4
5
6
7
46
8
9
10
11
12
13
14
47
15
16
17
18
19
20
21
48
22
23
24
25
26
27
28
49
29
30
1
2
3
4
5

mån 15 februari - ons 16 februari

Dikalvsproduktion, fortsättningskurs

måndag 15 februari

En kurs för dig som vill starta upp med dikalvsproduktion eller vill uppdatera dina kunskaper.

tis 30 november - ons 01 december

Ko-konferensen 2021

tisdag 30 november

Agricam AB bjuder in till en konferens med inriktning på förebyggande djurhälsovård.

tis 30 november - tis 30 november

Framtidens resilienta skogar - tallodling

tisdag 30 november

Webbinarium om hur du ökar värdet på din tallskog. 

ons 01 december - ons 01 december

Maskinvisning i Tomelilla

onsdag 1 december

Äntligen dags för maskinvisning

ons 01 december - ons 01 december

Grötkväll Axima Gamleby

onsdag 1 december

Kvällsvisning, fina erbjudanden i butik, leverantörer på plats och vi bjuder på gröt & skinksmörgås

tor 02 december - tor 02 december

Grötkväll Axima Björnhult

torsdag 2 december

Kvällsvisning, fina erbjudanden i butik, leverantörer på plats och vi bjuder på gröt & skinksmörgås

tor 02 december - tor 02 december

Kvällsvisning Axima

torsdag 2 december

Kvällsmingel i butiken i Veddige

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera