Kalender

Läs även kalendern i Jordbruksaktuellt!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  << 2023 >>
 måntisonstorfrelörsön
40
25
26
27
28
29
30
1
41
2
3
4
5
6
7
8
42
9
10
11
12
13
14
15
43
16
17
18
19
20
21
22
44
23
24
25
26
27
28
29
45
30
31
1
2
3
4
5

mån 23 oktober - tor 26 oktober

Mjölkveckan 2023

måndag 23 oktober

Möjligheter och utmaningar för svensk mjölkproduktion lyfts på olika sätt.

 

mån 23 oktober - mån 23 oktober

Biokol i skogen - del 3

måndag 23 oktober

ÖKA TILLVÄXTEN

tis 24 oktober - tis 24 oktober

Jordbruksekonomisk konferens 2023

tisdag 24 oktober

Konferensen arrangeras av Kunskapsnav inom företagsledning och entreprenörskap och kommer även att sändas digitalt. 

tis 24 oktober - tis 24 oktober

Lyckas med dina mellangrödor

tisdag 24 oktober

LANTBRUKETS HÅLLBARA FRAMTID

ons 25 oktober - tor 26 oktober

FoU-dagar 2023 - Beredskap och försörjningsförmåga

onsdag 25 oktober

Två dagar med fokus på forskning och utveckling inom ekologisk produktion.

tor 26 oktober - tor 26 oktober

Tröskkväll med Axima Veddige

torsdag 26 oktober

Kväll med fokus på New Hollands tröskprogram. Föreläsningar, Buffémiddag och demonstrationer.

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera