Kalender

Läs även kalendern i Jordbruksaktuellt!

Tipsa om evenemang här!

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

<<   >>  << 2023 >>
 måntisonstorfrelörsön
45
30
31
1
2
3
4
5
46
6
7
8
9
10
11
12
47
13
14
15
16
17
18
19
48
20
21
22
23
24
25
26
49
27
28
29
30
1
2
3

tis 21 november - tis 21 november

Askåterföring

tisdag 21 november

Digitalt seminarium om askåterföring.

tis 21 november - tis 21 november

Kvällsvisning Axima Skövde

tisdag 21 november

Kvällsvisning på Axima i Skövde. Vi visar bland annat maskiner från New Holland, Pöttinger och JCB.

ons 22 november - ons 22 november

Webbinarium Hästar på naturbetesmarker

onsdag 22 november

Webbinarium om hästens behov på bete, biologisk mångfald och om Brösarpsprojektet.

ons 22 november - ons 22 november

Att hantera stress inom lantbruk

onsdag 22 november

INSPIRATIONSDAG

ons 22 november - ons 22 november

El, Vätgas och Ammoniak i lantbruket

onsdag 22 november

Föreläsning och studiebesök med tema el, vätgas och ammoniak i lantbruket.

tor 23 november - tor 23 november

Bevattna underifrån - i torrt och vått

torsdag 23 november

Genom att styra vattnet rätt kan man uppnå optimala förhållanden ute i fält.

tor 23 november - tor 23 november

Underhåll av diken i vått och torrt

torsdag 23 november

MARKAVVATTNING OCH DIKESUNDERHÅLL

tor 23 november - tor 23 november

Kvällsvisning Axima i Floby

torsdag 23 november

Kvällsvisning på Axima i Floby. Vi visar bland annat maskiner från CASE IH, Pöttinger och JCB.

fre 24 november - fre 24 november

Branschdag trädgård

fredag 24 november

En näringslivsdag arrangerad av trädgårdsingenjörsstudenter och hortonomer vid SLU Alnarp.

fre 24 november - fre 24 november

Nyheter från Agritechnica

fredag 24 november

Trender och strategier.

mån 27 november - mån 27 november

Individuella kalvningsintervall kan gynna mjölkproduktionen

måndag 27 november

HUR LÅNG ÄR DEN OPTIMALA LAKTATIONSLÄNGDEN?

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera