Vi hjälper arbetsgivare och arbetssökande att finna varandra

Jordbruksaktuellt Jobbmarknad är en rekryteringstjänst för jord, skog,miljö och livsmedel.Tjänsten startade hösten 2000 och har förmedlat kontakt mellan många nöjda arbetsgivare och arbetssökande. Platsannonser visas på www.ja.se/jobb och presenteras också i Jordbruksaktuellts nyhetsbrev som ges ut två gånger per vecka. Nyhetsbrevet når tjänstemän, rådgivare, studenter och lantbruksföretagare, annonserna visas även i vårt platsannonsnyhetsbrev som går ut varje onsdag. Webbplatsen erbjuder förutom en jobbtjänst även dagsfärska nyheter, kalendarium, marknadsinformation och en omfattande länkguide. De senaste platsannonserna syns även på första sidan på www.ja.se.

Annonsera hos Jordbruksaktuellt och du får

  • Platsannons på www.ja.se/jobb
  • Platsannonsens rubrik i Jordbruksaktuellts nyhetsbrev
  • Platsannonsens rubrik i nästa nummer av tidningen Jordbruksaktuellt
  • Anpassat utseende på platsannonsen med ert företags logotyp
  • Länk från platsannonsen till ert företags hemsida
  • Detaljerad uppföljning av annonsresultat
  • Support via telefon och e-post

För bästa resultat rekommenderar vi att du kompletterar din annons på www.ja.se med en annons i tidningen Jordbruksaktuellt. Tidningen Jordbruksaktuellt delas ut till alla Sveriges lantbruk (upplaga 71 900 exemplar). Se "Din plats annons i tidningen" för mer information.

Lägg in en platsannons

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vikten av att fira det lilla

Krönika: Årets odlingssäsong är inte över än, och det finns en risk att det blir en lång och utdragen höst innan höstbruket kan anses vara klart. Det har varit ett utmanande år likt 2018, men vädret detta år kom i fel ordning i många delar av vårt avlånga land. Att dagarna varit svårplanerade är vi nog många som kan hålla med om. Att vi jobbar i en bransch där vi måste anpassa oss efter moder jord har varit extra tydligt det här året och kan av den anledningen leda en konstant känsla av motvind när man ständigt får kämpa. För att orka jobba vidare och få ihop detta år behöver vi få in glädjen i vår vardag. Genom att försöka lirka fram de små ljusglimtarna och försöka lyfta dem, kan vi få hjälp att orka kämpa i mål.

 

Kommentera