Vi hjälper arbetsgivare och arbetssökande att finna varandra

Jordbruksaktuellt Jobbmarknad är en rekryteringstjänst för jord, skog,miljö och livsmedel.Tjänsten startade hösten 2000 och har förmedlat kontakt mellan många nöjda arbetsgivare och arbetssökande. Platsannonser visas på www.ja.se/jobb och presenteras också i Jordbruksaktuellts nyhetsbrev som ges ut två gånger per vecka. Nyhetsbrevet når tjänstemän, rådgivare, studenter och lantbruksföretagare, annonserna visas även i vårt platsannonsnyhetsbrev som går ut varje onsdag. Webbplatsen erbjuder förutom en jobbtjänst även dagsfärska nyheter, kalendarium, marknadsinformation och en omfattande länkguide. De senaste platsannonserna syns även på första sidan på www.ja.se.

Annonsera hos Jordbruksaktuellt och du får

  • Platsannons på www.ja.se/jobb
  • Platsannonsens rubrik i Jordbruksaktuellts nyhetsbrev
  • Platsannonsens rubrik i nästa nummer av tidningen Jordbruksaktuellt
  • Anpassat utseende på platsannonsen med ert företags logotyp
  • Länk från platsannonsen till ert företags hemsida
  • Detaljerad uppföljning av annonsresultat
  • Support via telefon och e-post

För bästa resultat rekommenderar vi att du kompletterar din annons på www.ja.se med en annons i tidningen Jordbruksaktuellt. Tidningen Jordbruksaktuellt delas ut till alla Sveriges lantbruk (upplaga 71 900 exemplar). Se "Din plats annons i tidningen" för mer information.

Lägg in en platsannons

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Slutpriserna för skörd 2023 - inklusive efterbetalningar

Nu är nivån klar för alla aktörers efterlikvid som är med i Jordbruksaktuellts prissammanställning över slutpriserna för leverans i skörden 2023 inklusive efterbetalningar. En lägre skörd än 2022 och med stora kvalitetsproblem blev utfallet för skörden 2023. Samtidigt föll de globala spannmålspriserna och drog med sig de svenska priserna.  Foderspannmål och oljeväxter var de som stack ut med de högsta prisnedgångarna jämfört med 2022.

 

Kommentera