Vi hjälper arbetsgivare och arbetssökande att finna varandra

Jordbruksaktuellt Jobbmarknad är en rekryteringstjänst för jord, skog,miljö och livsmedel.Tjänsten startade hösten 2000 och har förmedlat kontakt mellan många nöjda arbetsgivare och arbetssökande. Platsannonser visas på www.ja.se/jobb och presenteras också i Jordbruksaktuellts nyhetsbrev som ges ut två gånger per vecka. Nyhetsbrevet når tjänstemän, rådgivare, studenter och lantbruksföretagare, annonserna visas även i vårt platsannonsnyhetsbrev som går ut varje onsdag. Webbplatsen erbjuder förutom en jobbtjänst även dagsfärska nyheter, kalendarium, marknadsinformation och en omfattande länkguide. De senaste platsannonserna syns även på första sidan på www.ja.se.

Annonsera hos Jordbruksaktuellt och du får

  • Platsannons på www.ja.se/jobb
  • Platsannonsens rubrik i Jordbruksaktuellts nyhetsbrev
  • Platsannonsens rubrik i nästa nummer av tidningen Jordbruksaktuellt
  • Anpassat utseende på platsannonsen med ert företags logotyp
  • Länk från platsannonsen till ert företags hemsida
  • Detaljerad uppföljning av annonsresultat
  • Support via telefon och e-post

För bästa resultat rekommenderar vi att du kompletterar din annons på www.ja.se med en annons i tidningen Jordbruksaktuellt. Tidningen Jordbruksaktuellt delas ut till alla Sveriges lantbruk (upplaga 71 900 exemplar). Se "Din plats annons i tidningen" för mer information.

Lägg in en platsannons

Senaste

Vår bransch behöver ett marknadslyft och en positiv säljångest

Krönika: Konsumenten köper inte svenskt och lokalproducerat av barmhärtighetsskäl, man köper det för att man förstår och gillar det. Men, kostar det mycket mer, då är det inte så säkert att den svenska varan åker ner i korgen ändå. Trots att man kanske har råd. Det läggs mycket mindre pengar på mat idag än för 50 år sedan. Här kommer behovet av försäljning, förhandlingsförmåga och ett generellt marknadslyft i branschen in.

Kommentera