Det senaste dygnets nyhetsrubriker

Massey Ferguson planerar för lansering av nya traktorer

Det rapporterar den norska lantbrukstidningen Bedre Gardsdrift som skriver att de första nyheterna kommer visas innan vintern är över, troligen under den franska lantbruksmässan SIMA i februari.

Läs mer
Hon blir ny landsbygdsminister

Den 21 januari lämnade Sveriges ny-gamla statsminister Stefan Löfven (s) sin regeringsförklaring och presenterade regeringens nya ministrar. Bland annat Sveriges nya landsbygdsminister.

Läs mer
Hydroscand kommer till Gotland

Hydraulikföretaget Hydroscand inleder det nya året med att öppna sin 67:e butik och den här gången är det Gotland som blir målet för nyetableringen. Den nya butiken i Visby väntas öppna i mars.

Läs mer
Maskinvisning & Öppet hus hos Agro Maskiner Svedala

Välkommen på Maskinvisning & Öppet Hus
hos Agro Maskiner Svedala!

Läs mer
Solenergi i topp när svenska lantbruk ställer om

När svenska lantbrukare ställer om till en mer klimatvänlig inriktning är solpaneler den populäraste satsningen och nyinvesteringsviljan är hög trots en tuffare ekonomisk situation efter den torra sommaren. Näst populärast är en satsning på bioenergi.

Läs mer
SKIOLD Datamix växer och tror på svenskt lantbruk

Nyrenoverade lokaler med större lager ska ge en tätare kontakt med kunderna. SKIOLD Datamix ser möjligheter till en god framtid för svenska bönder.

 

Läs mer
Gråkjaer positiva om byggläget

Gråkjaer kommer ha fler projekt igång i Sverige under nästa år än man haft under 2018. Det tror projektkonsult Jesper Knak. – De som jag pratar med är optimistiska om läget, säger han. 

 

Läs mer

Senaste