Rikstäckande och lokal annonsering

Jordbruksaktuellt är rikstäckande men trycks i 16 lokala versioner. Det ger dig stor flexibilitet att styra och anpassa din annonsyta. 

 

  • Namnbyte - En unik möjlighet att exponera dina återförsäljare i respektive försäljningsområde.
  • Annonsbyte - Boka en rikstäckande annonsyta och marknadsför olika produkter anpassade efter klimat/geografiskt läge. Perfekt när det gäller utsädessorter eller t. ex maskiner efter säsong.
    Maskiner för snöröjning kanske bör marknadsföras tidigare i norr medan du annonserar någon annan produkt i övriga landet.
     

Lokal annonsering

Här ser du hur många lantbruk du når ut till med i våra 16 olika upplagor. Markera de län du är intresserad av genom att kryssa för eller klicka i kartan. Den uppdaterade summan längst ned i tabellen anger antalet lantbruk som du når ut till. Vill du annonsera länsvis finns dessa alternativ:
 

  • Helsida - 248x370 mm
  • Vinjett - 47x47 mm svart/vit annons överst på sista sidan

 

Tidningen Jordbruksaktuellt delas också ut till ett antal övriga mottagare (adresserade exemplar). Den totala upplagan är på cirka 70 500 exemplar (RS-kontrollerad utdelning)

Senaste

Vår bransch behöver ett marknadslyft och en positiv säljångest

Krönika: Konsumenten köper inte svenskt och lokalproducerat av barmhärtighetsskäl, man köper det för att man förstår och gillar det. Men, kostar det mycket mer, då är det inte så säkert att den svenska varan åker ner i korgen ändå. Trots att man kanske har råd. Det läggs mycket mindre pengar på mat idag än för 50 år sedan. Här kommer behovet av försäljning, förhandlingsförmåga och ett generellt marknadslyft i branschen in.

Kommentera