Rikstäckande och lokal annonsering

Jordbruksaktuellt är rikstäckande men trycks i 16 lokala versioner. Det ger dig stor flexibilitet att styra och anpassa din annonsyta. 

 

  • Namnbyte - En unik möjlighet att exponera dina återförsäljare i respektive försäljningsområde.
  • Annonsbyte - Boka en rikstäckande annonsyta och marknadsför olika produkter anpassade efter klimat/geografiskt läge. Perfekt när det gäller utsädessorter eller t. ex maskiner efter säsong.
    Maskiner för snöröjning kanske bör marknadsföras tidigare i norr medan du annonserar någon annan produkt i övriga landet.
     

Lokal annonsering

Här ser du hur många lantbruk du når ut till med i våra 16 olika upplagor. Markera de län du är intresserad av genom att kryssa för eller klicka i kartan. Den uppdaterade summan längst ned i tabellen anger antalet lantbruk som du når ut till. Vill du annonsera länsvis finns dessa alternativ:
 

  • Helsida - 248x370 mm
  • Vinjett - 47x47 mm svart/vit annons överst på sista sidan

 

Tidningen Jordbruksaktuellt delas också ut till ett antal övriga mottagare (adresserade exemplar). Den totala upplagan är på cirka 70 500 exemplar (RS-kontrollerad utdelning)

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Vad är en agronom?

Krönika: Sommarkänslan kom till Uppsala med dunder och brak, likaså gjorde examen. Agronomekonom var ingen titel som var given i mina yngre år. I mina umgängeskretsar hemifrån eller i andra konstellationer, utanför lantbruket, är det förvånansvärt få som vet vad en agronom är, inte minst gör. Det är synd, med tanke på vilket brett spann de fem inriktningarna täcker; ekonomi, mark- och växt, livsmedel, husdjur och landsbygdsutveckling. I ärlighetens namn hade jag till en början svårt att formulera en bra förklaring för de frågvisa i min närhet, och vilka jobb en agronom kan få beroende på vilken väg denne tar. 

 

Kommentera