Redaktion

Ausrine Öhrström

Journalist/Teknikreporter

019-16 64 64

ausrine@ja.se

Carolina Wahlberg

Journalist - Ledig

019-16 61 35

carolina@ja.se

Emma Sonesson

Journalist

0736-50 49 83

emma@ja.se

Erik Brink

Journalist

070-600 45 48

erik@ja.se

Isabella Odmark

Journalist

019-16 61 30

070-683 94 62

isabella@ja.se

Madeleine Rapp

Journalist

073-632 89 97

madeleine@ja.se

Pär Andersson

Journalist

073-925 05 41

par@skogsaktuellt.se

 

Säljare

Camilla Rohlén

Säljare

0790680670

camilla@ja.se

Maria Sandberg

Säljare & Grafisk formgivare

019-16 61 36

maria@ja.se

Mats Olson

Säljare

019-16 64 61

mats.olson@ja.se

Pernilla Sjösten

Säljare & Grafisk formgivare

019-16 61 40

pernilla@ja.se

Robert Eklund

Säljare, Skog

019 - 16 61 44

robert@skogsaktuellt.se

 

Produktion & Formgivning

Malin Strandli

Grafisk formgivare

019-16 61 31

malin@ja.se

Michael Bodin

Grafisk formgivare

019-16 64 69

michael@ja.se

 

Administration & Prenumeration

Annica Coelho

Prenumerationer och fakturafrågor

019-16 61 38

annica@ja.se

Stefan Ljungdahl

VD, Ansvarig utgivare

019-16 61 34

0733-67 38 50

stefan@ja.se

 

Ekonomi & Administration

Eva Bergman

Ekonomi

019166132

eva@ja.se

 

Agriprim/IT

Morgan Morléh

Support, Drift, Systemunderhåll & Utveckling

019-16 61 42

morgan@agriprim.se

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste

Kommer ursprungsmärkningen göra skillnad?

Krönika: Att göra medvetna val när man handlar är inte alltid lätt, att göra det på restaurang är garanterat ännu svårare. Från och med den första mars 2025 måste restauranger kunna redogöra för köttets ursprung. Syftet med föreskriften är att konsumenterna lättare ska kunna göra medvetna val även på restaurang. Ett medvetet val behöver dock inte innebära att det är svenskt kött som konsumenten väljer att beställa in.

 

Kommentera