Kalender

Här kan du hitta evenemang som kan passa dig. Tipsa oss gärna om evenemang som saknas.

Denna vecka Denna månad Detta år Kommande evenemang

tis 05 november - tis 05 november
ons 06 november - ons 06 november

Regnerativt Lantbruk/conservation agriculture

Conservation agriculture med Josef Appell, praktisk kurs i Södermöre

tor 07 november - tor 07 november

Miljöhänsyn vid hästhållning

Välkommen till en kurs om miljöhänsyn vid hästhållning med fokus på rasthagar och gödselhantering!

sön 10 november - lör 16 november

Agritechnica

Världens största mässa för lantbruksteknik och växtodling.

mån 11 november - mån 11 november

Slaktkroppar hos lantraser av nötkreatur och får

OM BIOLOGIN, KLASSIFICERING OCH MÖJLIGHETER I SMÅSKALIG FÖRSÄLJNING

tis 12 november - tis 12 november

Native Nordic cattle and sheep breeds

CARCASS AND MEAT DATA SUMMED UP IN NEW DATA BASE

tor 14 november - tor 14 november

Invigning Frökontrollen och Hushållningssällskapet

HS och Frökontrollen flyttar ihop i Örebro och bjuder in till invigning/öppet hus.

tor 14 november - tor 14 november
tis 19 november - tis 19 november

Maskinvisning Axima Kungälv

Välkommen på maskinvisning hos Axima i Göteborg AB i Kungälv

ons 20 november - ons 20 november
tor 21 november - fre 22 november

Köttriksdagen 2019

Köttriksdag i Borlänge 21-22 november, Gävle Dala Nötköttsproducenter står för programmet.

tor 21 november - tor 21 november
tor 21 november - tor 21 november

Kvällsvisning Axima Skövde

Välkommen på kvällsvisning hos Axima i Skövde. Torsdag 21 november kl 16-21.

tor 21 november - tor 21 november

Kvällsvisning Axima Floby

Välkommen på kvällsvisning hos Axima i Floby. Torsdag 21 november kl 16-21.

tis 26 november - tis 26 november

Grisföretagardagen 2019

Välkommen till en dag fullspäckad av fakta, möten och inspiration för alla inom grisbranschen!

tis 26 november - tis 26 november
ons 27 november - tor 28 november

 

Senaste

Vår bransch behöver ett marknadslyft och en positiv säljångest

Krönika: Konsumenten köper inte svenskt och lokalproducerat av barmhärtighetsskäl, man köper det för att man förstår och gillar det. Men, kostar det mycket mer, då är det inte så säkert att den svenska varan åker ner i korgen ändå. Trots att man kanske har råd. Det läggs mycket mindre pengar på mat idag än för 50 år sedan. Här kommer behovet av försäljning, förhandlingsförmåga och ett generellt marknadslyft i branschen in.

Kommentera